در دانشگاه جان هاپکینز، موضوع توافق هسته ای بررسی شد

تهران/ خبرگزاری صدا و سیما/ سیاسی 1394/03/16
در دانشگاه جان هاپکینز، موضوع توافق هسته ای بررسی شد.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، سناتور تام کاتن (Tom Cotton ) از اعضای جمهوری خواه سنای آمریکا در نشستی در دانشگاه جان هاپکینز حاضر شد و سخنرانی کرد. وی در این سخنرانی به مسائل مطرح در سیاست خارجی آمریکا ازجمله مذاکرات هسته ای، و مسائل عراق و سوریه و یمن پرداخت.
دانشگاه جان هاپکینز یکی از برجسته ترین دانشگاههای آمریکا است که در واشنگتن واقع است.
سناتور تام کاتن جوانترین عضو سنای آمریکا است.
وی از منتقدان شدید مذاکرات هسته ای و طرح توافق هسته ای است.
وی در دانشگاه جان هاپکینز نیز به انتقاد شدید از سیاستهای اوباما درعرصه مذاکرات هسته ای پرداخت. سناتور تام کاتن فارغ التحصیل رشته حقوق ازدانشگاه هاروارد است.

سناتور کاتن در این نشست گفت.. هدف کنونی رئیس جمهور اوباما برای دور نگاه داشتن ایران از فرار هسته ای به مقدار یک سال، غیرعملی و خطرناک است. حتی اگر این هدف ، قابل تحقق باشد، برای مقابله با تجاوزگری منطقه ای ایران کاری انجام نمی دهد. هدف روشن باید این باشد که برنامه تسلیحات هسته ای ایران برچیده شود. اگر مذاکرات جاری نتواند به این هدف برسد، مذاکرات باید کنار گذاشته شود و تحریمها تقویت شود و تهدید جدی برای اقدام نظامی، احیاء شود.




کابل/ خبرگزاری صدا وسیما / اجتماعی 94/03/16

سی دانش آموز یک مدرسه دخترانه در استان بامیان افغانستان امروز بصورت مشکوک مسموم شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ازکابل ، مسئولان بیمارستان بامیان اعلام کردند : سی دانش آموز یک مدرسه دخترانه در شهرستان quotation mark پنجاب quotation mark بامیان پس از مسموم شدن برای درمان به بیمارستان منتقل شدند و تحت مداوا قرارگرفتند .
علت مسمومیت این دانش آموزان هنوز مشخص نیست ، رئیس اداره آموزش و پرورش استان بامیان از آغاز تحقیقات دراین زمینه خبرداده است.
مسموم کردن دانش آموزان افغان بویژه دختران دانش آموز با هدف جلوگیری آنها از تحصیل صورت می گیرد.
درسالهای اخیر دهها مورد از مسموم شدن دانش آموزان افغان حتی در شهرکابل روی داد اما هیچ گروهی مسئولیت آن را برعهده نگرفته است.
درحال حاضر حدود یازده میلیون کودک افغان در یازده هزار مدرسه درس می خوانند اما ناامنی مهمترین مانع در برابر تحصیل آنهاست.
بیش از دو میلیون دانش آموز افغان به دلیل مشکلات امنیتی و اقتصادی از تحصیل محروم هستند.






نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد