دوربین دیجیتال نیکون مدل D3400 kit 18-55mm VR

درباره دوربین نیکون D3400

مدل «D3400» یکی از دوربین‌های نیکون «Nikon» است که به همراه یک لنز 55-18میلی‌متری ارائه می‌شود. ابعاد این دوربین متناسب با قرارگیری در دست‌ها در نظر گرفته شده است و بدنه‌ای ارگونومیک دارد. صفحه‌نمایش 3اینچی این دوربین، امکان تماشای عکس‌ها را فراهم می‌کند. این دوربین دارای سنسور 24.2 مگاپیکسلی است. درصورتی‌که علاقه‌مند به عکاسی حیاط‌وحش باشید، قابلیت عکاسی پیاپی 5 فریم بر ثانیه‌ی این مدل برای شما بسیار پرکاربرد واقع می‌شود و می‌تواند در عکس‌برداری از صحنه‌هایی نایاب همانند پرواز پرندگان به شما کمک کند. لنز این دوربین، دارای محدوده دیافراگم 3.5 تا 5.6 F است و می‌تواند فواصل مختلفی را عکس‌برداری کند. فیلم‌برداری این دوربین با کیفیت Full HD انجام می‌شود و حداکثر سرعت آن 60 فریم بر ثانیه است. برای اشاره به ورودی و خروجی‌های این دوربین، می‌توان از پورت HDMI ،USB و خروجی تلویزیون نام برد. به‌‌واسطه‌ی پورت HDMI می‌توانید تصاویر را با کیفیت بالایی به سایر پخش‌کننده‌ها منتقل کنید. پورت USB برای دوربین به کامپیوتر تعبیه شده است و خروجی تلویزیون نیز وظیفه‌ی انتقال هم‌زمان تصاویر را به تلویزیون برعهده دارد. کارت‌های حافظه‌ی SD ،SDHC و SDXC در این دوربین پشتیبانی می‌شوند. به‌واسطه‌ی تکنولوژی بی‌سیم Wi-Fi تعبیه‌شده در آن می‌توانید عکس یا فیلم‌های ذخیره‌شده را به سایر دستگاه‌های دیجیتالی همانند موبایل، تبلت یا لپ‌تاپ منتقل کنید. باتری این دوربین از نوع لیتیوم‌یون‌ استاندارد است و می‌تواند به مدت زمان  قابل قبولی کار کند. درمجموع این دوربین برای کاربران نیمه‌حرفه‌ای بسیار مناسب است و امکانات مورد نیاز آنان را فراهم می‌کند.


نقد و بررسی دوربین نیکون D3400

نیکون بالاخره از دوربین DSLR مبتدی و کوچکش با نام «D3400» رونمایی کرد. دوربینی که ادامه‌ی منطقی مدل D3300 محسوب شده و انتخابی فوق‌العاده برای عکاسانی مبتدی است که عاشق ورود به جهان عکاسی حرفه‌ای هستند. این دوربین درحقیقت از رده‌ی ارزان‌ترینDSLRهای سطح مبتدی بازار بوده و رقیب کاننی آن، دوربین «1300D» است. مانند مدل قبلی این دوربین هم به یک سنسور تصویر 24مگاپیکسلی Cmos بدون فیلتر Low Pass مجهز شده است تا به کمک پردازشگر تصویر Expeed 4، خروجی عکس شبیه به دو دوربین بزرگ‌تر را از آن انتظار داشته باشیم. این دوربین همانند D5300، توانایی عکاسی با سرعت 5 فریم بر ثانیه را دارد و می‌تواند با کیفیت Full HD و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند.

نیکون در سال ۲۰۱۶ هم مثل سال‌های گذشته برگ‌های برنده‌ی خود را رو کرد و از دوربین‌هایی قابل اعتنا رونمایی کرد. دوربین‌هایی از سری DSLR، که در عین حرفه‌ای‌بودن، دوربینی فوق‌العاده برای عکاسان مبتدی و علاقه‌مندان به آموزش عکاسی به شمار می‌رود. این دوربین از نظر امکانات کاملا شبیه به D3300 است و با تغییرات ساده اما تأثیر‌گذار به بازار آمده است. با نگاه اول بین D3300 و D3400 تغییرات خاصی مشاهده نمی‌شود؛ حتی ابعاد بدنه‌ی این دوربین نیز با برادر بزرگتر خود یکی‌ است و تنها ۳۵ گرم از وزن آن کمتر شده است. سنسور تصویر 24مگاپیکسلی فاقد فیلتر Low Pass، پیش از این قابلیت‌های خود را اثبات کرده و باعث شده است که دوربین‌های مجهز به آن به دوربین‌هایی برتر تبدیل شوند؛ به‌علاوه، احتمالا به مدد پردازشگر تصویر جدید Expeed 4 بوده که همانند D5300، روی این دوربین هم فیلم‌برداری فول‌اچ‌دی 60 فریم بر ثانیه و عکاسی پیاپی 5 فریم بر ثانیه میسر شده است.

روی این دوربین همان باتری EN-EL14a قرار می‌گیرد که در D5300 هم استفاده می‌شود؛ درحالی‌که این باتری توانایی شارژدهی برای گرفتن 600 عکس را به D5300 می‌داد، توانایی این را دارد که برای گرفتن 700 عکس به D3200 شارژدهی کند؛ البته همه‌ی این‌ها طبق شرایط استاندارد CIPA است؛ بدین‌ترتیب شارژدهی باتری آن مشابه دوربین کانن1100D می‌شود.

اما یک ویژگی که روی D5300 و دو مدل قبلی آن وجود داشت و روی این دوربین، دلمان برایش تنگ می‌شود، توانایی عکاسی «تایم‌لپس» (Timelapse) بدون استفاده از ریموت‌کنترل است. این قابلیت هرچندکه یک ویژگی کاملا نرم‌افزاری بسیار آسان‌اعمال است، درDSLRهای کانن وجود ندارد و نیکون سعی کرده که درDSLRهای گران‌قیمتش از آن بهره ببرد. اینکه بدون استفاده از ریموت‌کنترل‌های تایمردار بتوان عکاسی تایم‌لپس انجام داد، یک ویژگی خیلی جذاب است. شاید نیکون نخواسته با قراردادن این ویژگی روی D3400، فروش D5300 را بشکند؛ به‌هرصورت قراردادن GPS و Wi-Fi داخلی D5300 روی این دوربین، بر قیمتش می‌افزاید؛ ولی عکاسی تایم‌لپس خیر.

درکل باید گفت که نیکون در نبود رقیبی جدی، بهترین DSLR سطح مبتدی ارزان‌قیمت را تولید کرده است؛ به‌خصوص از نظر کیفیت عکس و فیلم. اینکه D3400 دوربینی بسیار کوچک و سبک است، مزیتی بزرگ به حساب می‌آید؛ البته کانن دوربین کوچک‌تر از این هم دارد که همان دوربین100D است؛ اما کاملا گران‌قیمت‌تر است. دوربین 1100Dهم که دیگر قدیمی شده و به‌رغم ایفای نقش به‌عنوان ارزان‌ترین DSLR بازار، فناوری‌هایی قدیمی دارد.


نقاط قوت
  • بهره گیری از سنسور تصویر 24 مگاپیکسلی
  • بهره گیری از پردازشگر تصویر Expeed 4
  • توانایی فیلم برداری Full HD با سرعت 60 فریم بر ثانیه
  • ایفای نقش به عنوان یک DSLR کوچک و ارزان قیمت خیلی خوب




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد